2012.02.14.
12:43

Írta: SzinhazKedvelo

Rhoda Scott Budapest 2012 Jegyek a "The Soul Sister Project" Aréna koncertre!

Ő maga úgy fogalmazott, “az egyházban született”. Bár öt testvére van, és egyikőjük sem választotta a lelkészi pályát, mégis mindannyian hatalmas spirituális erőt örököltek a szüleiktől, így a templomi énekek, gospelek különösen közel állnak Rhoda Scott szívéhez. Annak ellenére, hogy több mint harminc éve Franciaországban él, a gyökereit soha nem felejti el, így francia templomokban már több évtizede ad Gospel koncerteket, sőt workshopokat is tart.

Rhoda lemezei nem hiányozhatnak a honi jazz szeretők gyűjteményéből. A Párizsban élő orgonista már szinte hazajár Magyarországra. "Nyugati" zenészként a hetvenes évektől rendszeresen fellép nálunk, s azt mondja, talán azért lehet népszerű, mert a magyarok rendkívül muzikálisak.

2012. július 12-én este lesz a nagyszabású koncert. A koncertre már 4900 forinttól árulnak jegyeket.

Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Jegyárak:
4900Ft, 6900Ft, 8900Ft, 10 990Ft, 12 990Ft

Helyszín:
Papp László Budapest Sportaréna

Szólj hozzá!

Címkék: budapest jegy scott aréna jegyek rhoda

A bejegyzés trackback címe:

https://jegy.blog.hu/api/trackback/id/tr804104340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása