2012.04.23.
15:17

Írta: SzinhazKedvelo

Whitney Houstonra emlékkoncert hazai sztárokkal a Millenáris Teátrumban!

A 2012 elején elhunyt Whitney Houstonra emlékezve rendeznek egy emlékkoncertet 2012. május 17-én a Millenáris teátrumban. A koncerten hazai énekesek adják elő az énekesnő legismertebb dalait. Fellép Zséda, Szekeres Adrienn, Veres Mónika Nika (Fonogram díjazottja, illetve a 2012-es Eurovíziós Dalverseny magyarországi nemzeti döntőjének egyik elődöntőse), Pély Barna (Megasztár egykori zsűritagja és zenész) és Singht Viktória (2011-es V. Jazzy Dalverseny győztes csapatának, a Cornelio Tutu Bandnek az énekesnője). Jegyek a koncertre ide kattintva vásárolhatóak!

Az eredetileg április 27-re meghirdetett koncerten Tóth Gabi, Tóth Vera és Király Linda is énekelt volna.

Whitney Houston életében 415 díjat és kitüntetést kapott és világszerte több mint 170 millió példány fogyott az albumaiból (csak az I will always love you kislemezből több mint 5 millió példányt adtak el). Zenei pályafutása mellett láthatta a közönség filmekben is, sőt még halála előtt is forgatott egy utolsó filmet. A legnagyobb sikerét a több mint testőr című filmmel aratta, aminek az I will always love you című betétdala máig az egyik legkedveltebb sláger. A több mint testőr című filmből hamarosan musical is készül, amit Whitney Houston dalaival kiegészítve mutatnak be Londonban.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest koncert jegyek

A bejegyzés trackback címe:

https://jegy.blog.hu/api/trackback/id/tr404468576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása