2012.08.29.
14:06

Írta: SzinhazKedvelo

Szentpétervári Balett - Hattyúk tava - Debrecen - Jegyvásárlás itt!

hattyuk-tava-szentpetervari-balett-jegyek.jpgA Hattyúk tava a nyugati tánckultúra és egyben az egyetemes emberi civilizáció egyik szimbóluma. Csajkovszkij legismertebb színpadi zenéje az örök művészi értékek panteonjában foglal helyett, amelyet minden művelt ember jól ismer. Ugyanakkor gyönyörű történetet dolgoz fel, a klasszikus koreográfia fantasztikusan virtuóz tánckettősöket tartalmaz, amelyek az ember lélek jó és rossz felének harcát elevenítik meg a csodálatos tündérmese keretében. Így a történet és a látvány számos rétege megérinti gyermekek és felnőttek lelkét egyaránt.

A Hattyúk tava debreceni előadására már árulják a jegyeket. Jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!

A művészi hagyományokat és a mesteri tánctechnikát briliánsan ötvöző társulat képviseli mindazt, amitől az orosz klasszikus balett népszerűsége olyannyira töretlen maradt az évtizedek során, a rendszerváltás után is.
Szigorú klasszikus elegancia mellett a XXI. század friss, légies atmoszférája teszi a Szentpétervári Fesztivál Balett előadásait felejthetetlenné – tökéletes koreográfia, arisztokratikus ragyogás, csillogó jelmezek és díszletek váltják valóra generációk legszebb meseélményeinek világát.

Az előadás 2012. november 13-án lesz a Főnix Csarnok épületében. Ne maradjon le az előadásról!

Szólj hozzá!

Címkék: balett 2012 főnix csarnok jegyek Debrecen hatyúk tava

A bejegyzés trackback címe:

https://jegy.blog.hu/api/trackback/id/tr324739570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása