2012.11.15.
23:16

Írta: SzinhazKedvelo

Murder - A gyilkos tárlat jegyek

Murder - A  gyilkos tárlat jegyek A leghírhedtebb gyilkosságok és sorozatgyilkosok. Esetek és elkövetők, akik óriási érdeklődéssel övezve vonultak be a történelembe. A kegyetlen valóság vérrel írt történetei, amelyek a mai napig nem hagyják, nem hagyhatják nyugodni a közvéleményt. Olyan borzalmak és gaztettek, amelyek egyetemes történelmünk alakulására is hatással voltak.

A MURDER – A GYILKOS TÁRLAT  több mint 1.000 m2-es kiállítótéren, 23 szobán keresztül mutatja be az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait. Minden érzékre ható speciális effektekkel és a legmodernebb technológiákkal valóban megeleveníti a gyilkosokat és történeteiket, így például a szüzek vérében fürdő Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, a Ku Klux Klán vérengzését, Hasfelmetsző Jacket vagy éppen Al Caponét. A tárlatvezetés eddig sehol nem tapasztalt interaktivitása olyan hatást képest nyújtani, melyre ez idáig még egyetlen kiállítás sem volt képes. 

A MURDER – A GYILKOS TÁRLAT MAGYARORSZÁGON MÉG NEM LÁTOTT TECHNikaI MEGOLDÁSOKAT ÉS MAGAS SZINTŰ MŰVÉSZETI ALKOTÁSOKAT ÖTVÖZVE VÁLIK AZ ÉRZÉKEINKET MAGÁVAL RAGADÓ INTERAKTÍV ÉLMÉNNYÉ.

Budapesten, a Vörösmarty téren, az Üvegpalotában, 2012. november 16-tól 2013. május 31-ig.
Figyelem! A kiállítást kizárólag 16 éven felüliek tekinthetik meg!

További részletek és ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ÉS JEGYÁRAK ITT!

Szólj hozzá!

Címkék: jegy jegyárak jegyek murder 2013 gyilkos kiállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://jegy.blog.hu/api/trackback/id/tr204909423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása