2014.05.14.
18:36

Írta: SzinhazKedvelo

Voca People koncert 2014-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyinfók és videó itt!

voca-people-2014.jpgA Voca People nyolc művészből áll, ebből három a női hangfekvést képezi (alt, mezzo, szoprán), három a basszus, tenor és bariton illetve kettő minden más hangért felelős.  A csapat a barokkon és a klasszikus dalokon át a Titanic betétdalán és az ABBA slágereken keresztül Michael Jacksonig szinte mindenből válogat egy kicsit
és az előadást hihetetlen módon töltik meg humorral. 

2014. november 2-án a Budapesti Kongresszusi Központban két alkalommal ad ismét koncertet a Voca People. Legújabb Music is Universal című showjuk ismét sok izgalmat ígér. A csapat nem először jár Budapesten így a jegyek is gyorsan fogynak. Akik egyszer látták újra látni akarják, mutatja ezt az is, hogy a legutolsó budapesti Voca People koncertekre olyan gyorsan fogytak el a jegyek hogy ráadás előadást kellett meghirdetni.

A Voca People 2014-es budapesti koncertjeire már árulják a jegyeket! A Voca People koncert jegyárai, jegyinfók  és jegyvásárlás itt!

A Voca People előadásából egy kis ajánló itt!

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest koncert jegy jegyárak jegyek voca people

A bejegyzés trackback címe:

https://jegy.blog.hu/api/trackback/id/tr416166061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása