2012.05.15.
16:22

Írta: SzinhazKedvelo

Cirque du Soleil Michael Jacson The Immortal - Jegyek a Jackson cirkuszi showra itt!

Évről évre újabb és újabb látványos showkat készít a Cirque du Soleil csapata. Hamarosan Budapesten lesz látható az új látványosságuk az Alegria című látványshow, és Bécsben pedig decemberben lesz látható a Cirque du Soleil csapatának különleges látványshowja (a Michael Jackson The Immortal című produkció) Michael Jackson dalaira komponálva. Az új show szórakozást nyújt a család minden tagjának és emellett Michael Jackson legnagyobb slágereit idézi meg egy fantasztikus látványshowban.


A felejthetetlen show lassan az egész világot bejárta az elmúlt több mint egy évben és 2012. december 1-2. Bécsben a Wiener Stadthalleban lesz látható. Jegyeket már magyar irodán keresztül is vásárolhatnak az érdeklődők! Online jegyvásárláshoz kattints ide!

A Cirque du Soleil Michael Jackson The Immortal előadás videóajánlóját megnézhetitek itt:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jegy.blog.hu/api/trackback/id/tr274514664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása