2012.06.11.
11:42

Írta: SzinhazKedvelo

Máté Péter és Cserháti Zsuzsa emlékkoncertek! Jegyek, helyszínek, időpontok és fellépők itt!

cserhati.jpgLépten-nyomon Cserháti Zsuzsa és Máté Péter Emlékkoncerteket tartanak az országban, így összesítve összegyűjtöttem a már meghirdetett koncerteket. A két énekes sokak számára feledhetetlen dalai még ma is újra meg újra előkerülnek és szinte nincs tehetségkutató show, amelyben legalább egy általuk ismertté tett dal ne hangzana el. Így nem is meglepő, hogy az ő emlékükre rendeznek koncerteket országszerte a zenei világ és a musical világ ismert előadói. 

2012-ben lesz egy Máté Péter és Cserháti Zsuzsa emlékkoncert Budapesten, valamint egy Cserháti és egy Máté Péter koncert is külön-külön Béudapesten és Békéscsabán.

Dátumok és helyszínek:

2012. július 13-án Békéscsabán a Máté Péter emlékest -Fellépők: Janza Kata és Tabáni István Online jegyvásárláshoz kattints ide!

2012. augusztus 17-én pénteken 20:00-kor (esőnap: augusztus 19.) a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre az Egy darabot a szívemből koncert -  Cserháti Zsuzsa és Máté Péter legnépszerűbb dalaival. fellépők: Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Csonka András, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Varga Miklós, Janza Kata, Fésűs Nelly, Szomor György Online jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!

2012. december 27-én a Papp László Sportarénában tartanak Cserháti Zsuzsa emlékkoncertet! A koncert fellépőinek nevét még nem hozták nyilvánosságra, azonban a koncertre már árulják a jegyeket. Jegyvásárláshoz kattintson ide!

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest koncert 2012 szabadtéri aréna jegyek

A bejegyzés trackback címe:

https://jegy.blog.hu/api/trackback/id/tr84578944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása