2014.04.02.
13:02

Írta: SzinhazKedvelo

Steven Segal Budapesten 2014-ben Steven Segal koncertjegyek és jegyinfók itt!

segal2.jpg2014-ben igazán szerencsésnek érezhetjük magunkat, hiszen igazi kulturális csemegék várják a magyar közönséget. Olyan sztárok mutatják meg új arcukat a magyaroknak is, akikről nem is gondolnánk, hogy több művészeti irányban is jeleskednek.

Steven Segalt általában a filmjeiből ismeri a magyar közönség és még páran esetleg azt is tudják, hogy buddhista. Azonban bizonyára sokakat meglepne ha azt mondanánk Steven Segal énekel is. Pedig nem hogy énekel, még lemeze is jelent meg és bandájával a Steven Segal"s Blues Banddel európai koncertturnéra indul 2014-ben.

Steven Segal Budapesten is koncertezni fog, méghozzá a nyáron. A koncert híréről már szinte minden nagy odlal beszámolt!

Steven Segal koncertjét 2014. június 27-én a Budapesti Kongresszusi Központban tartják. A Steven Segal Blues Band koncertjére már árulják a jegyeket.

Steven Segal koncertjegyekért és jegyinfóért illetve online jegyvásárláshoz kattintsatok a www.e-jegyirda.hu oldalra!

Szólj hozzá!

Címkék: budapest koncert 2014 Segal Steven Segal

A bejegyzés trackback címe:

https://jegy.blog.hu/api/trackback/id/tr965890534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása