2012.05.23.
12:21

Írta: SzinhazKedvelo

1x3 néha 4 avagy egyszerháromnéhanégy jegyek a Madách Színház 2012-es bemutatójára!

1x3 néha 4 a Madách Színházban! Jegyek itt!





A Madách Színház 2012. május 25-én egy új bemutatóval várja a nézőket. A musical kedvelői számára jó hír, hogy az új bohózatban több musical-színész is látható. Az új bemutató az 1x3 néha 4, avagy egyszerháromnéhanégy szereplői közt van Oroszlán Szonja, Balla Eszter, Tóth Enikő, Nagy Sándor, Magyar Attila, Szerednyey Béla, Székhelyi József, Pusztaszeri Kornél, Sándor Dávid és Kovács Péter.

1x3 néha négy jegyek már online vásárolhatóak! ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE!


1x3 néha négy képek itt!


A darabról:
Lehet-e a szelíd őrületet a totális tébolyig fokozni? És onnan tovább? Ray Cooney és Tony Hilton darabja bizonyítja, hogy a legkacagtatóbb helyzet után is mindig van másik, hogy rátegyen egy lapáttal az előzőre.
A történet egyszerű alaphelyzetből kezdi fékezhetetlen száguldását a végkifejlet felé: a dúsgazdag Hardcastle tízezer fontot szándékozik egy volt üzlettársa fiának ajándékozni azzal az egy feltétellel, hogy a fiún kívül ne legyen más örökös a láthatáron. Az angol úr vidéki házában összeverődő színes forgatag biztosítja az állandó meglepetéseket, személycseréket, félreértéseket, egyszóval a rekeszizmok folyamatos ostromát. A fékevesztett komédia során közelebbi ismeretséget köthetünk egy kellőképpen romlott lakájjal, egy bájos vénkisasszonnyal, modern művészetekkel kacérkodó leányzóval, műkritikus udvarlóval, ügyvédekkel és álügyvédekkel. És ha mindez nem lenne elég, néha még a bútorok is önálló életre kelnek, hogy új és új meglepetéssel szolgáljanak. Mindeközben pedig tetemes mennyiségű konyak fogy.

Szereplők:
Billy Hickory Wood: Nagy Sándor
Charlie: Szerednyey Béla
Jonathan Hardcastle: Székhelyi József
Jugg: Magyar Attila
Winnie: Oroszlán Szonja
Cynthia: Balla Eszter
Amy Hardcastle: Tóth Enikő
Piper: Pusztaszeri Kornél
Clifton: Sándor Dávid
Stanley: Kovács Péter

Alkotók:
Díszlettervező: Horesnyi Balázs
Jelmeztervező: Kárpáti Enikő
Szcenikus: Szűcsborus János
Világítástervező: Kiss Zsolt
A rendező munkatársa: Fellegi Réka
Rendező: Szente Vajk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jegy.blog.hu/api/trackback/id/tr814535090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása