2012.09.13.
19:16

Írta: SzinhazKedvelo

Elfújta a szél musical

elfujta-a-szel-musical-jegyek-budapest-operettszinhaz.jpgAutant En Emporte Le Vent azaz Elfújta a szél musical Szegeden. Magyarországi ősbemutatóval várja a nézőket az új évad, méghozzá a 2005-ben a szabadtérin is hatalmas sikerrel bemutatott Rómeó és Júlia szerzőjének, Gerard Presgurvic-nak legújabb musicaljével.

Minden idők legsikeresebb mozijává és legnépszerűbb irodalmi alkotásává kiáltották ki nemrég az Elfújta a szél című opuszt. Scarlett O'Hara története a szerelmi szál mellett élénk képet fest az amerikai polgárháborúról valamint észak és dél harcáról is. A musicalt - melyet először 2003-ban mutattak be Párizsban, nagy sikerrel - a Budapesti Operettszínházzal közösen állítja színpadra a szegedi fesztivál. Július 26-án, 27-én, augusztus 2-án és 3-án láthatja a közönség a szenzációsnak ígérkező darabot. A francia előadás még DVD-n is megjelent!

A Budapesti Operettszínház új produkciója várhatóan nagy siker lesz. Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

Szólj hozzá!

Címkék: budapest szeged musical jegyek operettszínház elfújta a szél

A bejegyzés trackback címe:

https://jegy.blog.hu/api/trackback/id/tr894775539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása