2013.06.25.
11:48

Írta: SzinhazKedvelo

José Carréras ünnepi karácsonyi koncert a Budapesten 2013-ban Jegyek itt!

carrerasbanner.jpg
2013. december 12-án ad exkluzív karácsonyi koncertet José Carreras Budapesten a SYMA Csarnokban. Az a program, amellyel Budapestre érkezik, elsősorban klasszikus karácsonyi dalokat tartalmaz. A Csendes éj, Ave Maria, Fehér karácsony társaságában azonban más slágerek is helyet kapnak, így például a Traviata Pezsgőduettje szintén elhangzik a tervezett esten. Carreras azonban nem kötelezi el magát egy előre pontosan megadott műsorral. Minden bizonnyal sok múlik majd a pillanatnyi hangulaton, ihleten is.

Jegyárak: Jegyárak: 9900, 12900, 13900, 14900, 18900, 23900, 29900, 37900 Ft

JOSÉ CARRERAS KONCERTJEGYEKET IDE KATTINTVA VÁSÁROLHAT!

 

José Carreras igazi sztár, aki a hetvenes évek elején üstökösként tűnt fel a barcelonai operaszínpadon, majd csinált villámgyors karriert. A gyönyörű hangú tenorista az elmúlt négy évtized alatt mintegy hatvan operaszerepet tartott repertoárján, és több mint másfél száz hangfelvételt készített. Fellépett a világ valamennyi jelentős opera- és koncertszínpadán, csak a legendás „3 tenor” koncertek kapcsán - szerény számítások szerint is - kétmilliárd ember láthatta és hallhatta énekelni, a legnagyobb dirigensekkel dolgozott együtt, s munkásságát megannyi díjjal, kitüntetéssel ismerték el.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jegy.blog.hu/api/trackback/id/tr745377204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása